Route

Het kantoor van het CKM bevindt zich op de eerste verdieping in het New World Campus gebouw. De New World Campus ligt aan de rand van het centrum van Den Haag.
 
Auto
Het kantoor ligt op slechts 3 autominuten vanaf de A12 (afslag 3 - Bezuidenhout). Het is mogelijk om uw auto betaald te parkeren in naastgelegen straten van het Spaarneplein 2.
 
Openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal station is het 18 minuten lopen naar het kantoor van het CKM. Het is ook mogelijk om tram 17 te pakken richting Wateringen en uit te stappen bij de halte ‘Weteringplein’. Vanaf daar is het nog enkele minuten lopen. Bus 28 richting Station Voorburg stopt bij de ‘Weteringkade’, vanaf waar het nog ongeveer vier minuten lopen is naar het kantoor.

Treinstation Den Haag Holland Spoor is gelegen op ongeveer tien minuten loopafstand. Vanaf hier rijden trams 1 en 17 richting Centraal Station/Schedeldoekshaven, die nagenoeg voor de deur stoppen. Stap uit bij de halte ‘Rijswijkseplein’ en het kantoor bevindt zich hier drie minuten lopen vandaan.
 

Volg ons op

SteunOns