Coalitie tegen Seksuele Kinderuitbuiting

Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel maakt deel uit van de Coalitie tegen Seksuele Kinderuitbuiting. Deze Coalitie richt zich op het terugdringen van seksuele uitbuiting van kinderen en licht verstandelijk beperkte slachtoffers tot en met 23 jaar in Nederland.

Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel, Fier en Defence for Children – ECPAT hebben hun krachten gebundeld met als doel: structurele verandering bewerkstelligen. Preventie en bescherming van minderjarige slachtoffers staan hierbij centraal zodat ieder kind in Nederland veilig kan opgroeien zonder te hoeven vrezen voor seksuele uitbuiting. Bij de aanpak wordt ook ingezet op de vervolging en bestraffing van daders en samenwerking gezocht met alle relevante (keten)partners. De coalitie wordt onder meer ondersteund door de Nationale Postcode Loterij, Adessium Foundation en de Janivo Stichting.

Logo coalitie tegen seksuele uitbuiting

Onder de activiteiten van het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel binnen de Coalitie tegen Seksuele Kinderuitbuiting vallen onder meer:

Volg ons op

Onderdeel van

Wij worden gesteund door

SteunOns