STAGE | 5 maanden | Capelle aan den Ijssel

Gepubliceerd op 5 augustus 2021
STAGE | 5 maanden | Capelle aan den Ijssel

Ga jij met ons de strijd aan tegen mensenhandel? Kom het CKM-team versterken vanaf september 2021! 

Functieomschrijving
Mensenhandel is een grove mensenrechtenschending waarbij het slachtoffer voor economisch gewin wordt uitgebuit.  Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel strijdt voor een wereld die vrij is van seksuele en criminele uitbuiting. We willen dat iedereen weet dat er op dit moment in ons land duizenden kinderen, jongeren en volwassenen worden uitgebuit door hun mensenhandelaar. Want alleen samen kunnen we mensenhandel stoppen. We willen dat geen slachtoffer onopgemerkt blijft, dat mensenhandelaren en hun klanten worden aangepakt en dat de maatschappij weerbaar genoeg is om uitbuiting voor eens en voor altijd te stoppen. Het CKM innoveert, onderzoek en agendeert. Net zo lang totdat het niet meer nodig is.

Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel 
- is een ngo die strijdt tegen seksuele en criminele uitbuiting;
- innoveert, onderzoekt en agendeert;
- werkt samen met nationale én internationale partijen;
- maakt mensenhandel zichtbaar.

Wij zijn per september 2021 op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor een periode van 5 maanden. Tijdens je stageperiode zal je ingezet worden op onderzoeksprojecten, maar draai je tevens ook volledig mee in het team. Dat betekent dat je ook ingezet wordt voor allerhande ondersteunende werkzaamheden. Voor alle lopende projecten en onderzoeken Kik hier.

Functie-eisen
- Je volgt een WO opleiding (bij voorkeur een masteropleiding) met voorkeur richting rechten, criminologie of een soortgelijke opleiding;
- Affiniteit met het onderwerp mensenhandel;
- Onderzoek vaardigheden;
- Schrijfvaardigheden;
- Beschikbaar voor tenminste drie dagen in de week.

Wat bieden we
Het CKM is onderdeel van Fier, een ambitieuze organisatie waar medewerkers werken die sterk gedreven zijn door passie voor de doelgroepen. Dit vraagt veel van je, maar je krijgt er een prikkelende werkomgeving voor terug, die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Dit geldt ook voor onze stagiaires. Wij hanteren een bescheiden stagevergoeding.

Standplaats
Capelle aan den IJssel. In verband met de maatregelen rondom Covid-19 werken wij momenteel met name thuis. Afhankelijk van de geldende maatregelen kan dit veranderen.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze stage vacature kun je contact opnemen met Emma Simons via . Meer weten over het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel? Kijk eens op www.hetckm.nl.

Sollicitatie
Wil je solliciteren, ga dan naar deze link en klik op de sollicitatiebutton. Solliciteren kan tot en met 31 augustus. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). Wij hanteren een actief referentiebeleid. Zet daarom op je CV een referentie die we kunnen benaderen.

Volg ons op

Onderdeel van

Wij worden gesteund door

SteunOns