Hoe je ook kunt helpen

Via je testament

Wil je een bedrag schenken of nalaten aan het CKM? Een gift aan het CKM is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar omdat moederorganisatie Fier door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat giften aan onze organisatie zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het bedrag dat je schenkt komt dus volledig ten goede aan onze projecten en activiteiten.
RSIN/fiscaal nummer: 004755625

Neem contact op voor meer informatie.

Belastingvrij schenken

Donaties aan CKM (via moederorganisatie Fier) zijn belastingaftrekbaar omdat Fier een ANBI-status heeft. Fier is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Dit houdt in dat giften aan onze organisatie zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het bedrag dat je schenkt komt dus volledig ten goede aan projecten en activiteiten van CKM. Daarnaast zijn wij een CBF erkend goed doel.

Shop & support

Online winkelen bij je favoriete merken én daarmee het CKM steunen? Dat kan via Spendow. Dit fondsenwervingsplatform brengt (inter)nationale webshops en goede doelen samen. Van elke aankoop die jij via dit platform doet, doneert de desbetreffende winkel een percentage aan een goed doel naar keuze. Winkel voortaan via deze link en steun het CKM: https://www.spendow.com/ckm/shop. Te gek! Dank je wel.

Zelf alert zijn

De strijd tegen mensenhandel steunen kun je op diverse manieren doen. Naast het doneren van geld kun je slachtoffers ook helpen door je oren en ogen open te houden, te letten op de juiste signalen en misstanden te melden bij de juiste instanties.

Partner worden

Wil jij CKM als bedrijf steunen? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden contact op via info@hetckm.nl of bel 088 – 208 00 28.

Kerstpakketten

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het goede doel van jouw keuze. Je kunt je Goede Doel eenvoudig kenbaar maken bij de offerteaanvraag. De afdracht wordt door Kerstpakkettenplaza.nl betaald, niet door de afnemer. Ga hier direct naar de shop.

Lespakket

‘Mensenhandel (niet) op school’ is een gratis lespakket ontwikkeld door FutureNL in samenwerking met het Rode Kruis en het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel (CKM). Jongeren worden zich bewust van de gevaren van seksuele en criminele uitbuiting, leren veilig online gedrag aan en weten hoe zij om hulp kunnen vragen als zijzelf (of iemand die zij kennen) te maken hebben met mensenhandel. Deze les is ontwikkeld voor VMBO3 en HAVO/VWO2. Deel het in je netwerk.

Naar het gratis lespakket!