Steun ons

We kunnen jouw steun gebruiken in de strijd tegen mensenhandel

Per jaar worden duizenden jongens en meisjes, mannen en vrouwen in ons land slachtoffer van mensenhandel. Het Centrum tegen Kinderhandel en Mensenhandel gaat de strijd aan tegen deze praktijken. Bijblijven is daarbij belangrijk, zeker als het aankomt op mensenhandel waarin handelaren steeds nieuwe werkwijzen vinden om hun ‘werk’ te kunnen doen en grof geld te verdienen door andere personen uit te buiten. Ontwikkelingen volgen, nieuwe activiteiten ontplooien, niet opgeven; deze strijd vraagt om een lange adem.
En daar is geld voor nodig. Het CKM ontvangt geen reguliere subsidie/gelden en doet daarom voor al haar activiteiten een beroep op fondsen, bedrijven, serviceclubs en particulieren. Ook vragen we incidentele of projectgelden aan bij bijvoorbeeld de Rijksoverheid.

Doneer nu!

Na het invullen van onderstaand formulier klik je op de knop 'Doneer nu'. Je komt dan in de betaalomgeving van Buckaroo terecht waar je kunt aangeven of je een donatie via iDeal of via machtiging wilt doen. De algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Buckaroo zijn hierop van toepassing.

Voorletters *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum
Geslacht
Telefoonnummer
Mobiel telefoonnummer
Bedrag:
Betaalmethode:
Bank *
IBAN *
Naam rekeninghouder *

Wat doen wij met jouw gift?

Het CKM innoveert, onderzoekt en agendeert. Jouw gift draagt daaraan bij, en dus aan de strijd tegen mensenhandel. We participeren in diverse spraakmakende (internationale) pilots, proeftuinen en projecten, doen ons eigen onderzoek, voeren jaarlijks diverse bewustwordingscampagnes en geven gevraagd en ongevraagd advies aan onder andere beleidsmakers en hulporganisaties. Meer weten over onze specifieke werkzaamheden? Bekijk dan onze projecten.

Schenken of nalaten aan het CKM

Wil je een bedrag schenken of nalaten aan het CKM? Hier vind je informatie over het geven van een fiscaal aftrekbare gift of het opnemen van het CKM in je testament. Een gift aan het CKM is in veel gevallen fiscaal aftrekbaar omdat moederorganisatie Fier door de belastingdienst is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat giften aan onze organisatie zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het bedrag dat je schenkt komt dus volledig ten goede aan onze projecten en activiteiten.
RSIN/fiscaal nummer: 004755625

Winkelen en het CKM steunen

Online winkelen bij je favoriete merken én daarmee het CKM steunen? Dat kan via Spendow. Dit fondsenwervingsplatform brengt (inter)nationale webshops en goede doelen samen. Van elke aankoop die jij via dit platform doet, doneert de desbetreffende winkel een percentage aan een goed doel naar keuze. Winkel voortaan via deze link en steun het CKM: https://www.spendow.com/ckm/shop. Te gek! Dank je wel.

Kerstpakketten bestellen én het CKM steunen

Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om kerstpakketten. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds groter wordende rol. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige kerstpakketten en daarnaast kosteloos je goede doel financieel steunen, geeft de garantie voor een origineel kerstpakket.
 
Bij iedere bestelling draagt Kerstpakkettenplaza.nl een vast bedrag per kerstpakket af aan het goede doel van jouw keuze. Je kunt je Goede Doel eenvoudig kenbaar maken bij de offerteaanvraag. De afdracht wordt door Kerstpakkettenplaza.nl betaald, niet door de afnemer. Ga hier direct naar de shop.  

Het CKM als bedrijf steunen

Wil jij het CKM als bedrijf steunen? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden contact op via of bel 088 - 208 00 28.

Hoe je ook kunt helpen...

De strijd tegen mensenhandel steunen kun je op diverse manieren doen. Naast het doneren van geld kun je slachtoffers ook helpen door je oren en ogen open te houden, te letten op de juiste signalen en misstanden te melden bij de juiste instanties.

Fondsenwerving

Het CKM beschikt over een fondsenwervingsstrategie voor de gehele organisatie over de jaren 2018 - 2021.  Deze strategie bestaat uit de onderdelen:  (i) projectsubsidies overheid/fondsen, (ii) bedrijven en banken en (iii) donateurs en vrijwilligers.
 
Het aantal project-/externe subsidies is een belangrijke inkomstenbron voor het CKM. De strategie is gebouwd rondom de sterkte en kennis van onze kwalitatief sterke werknemers.  Zij zijn getraind op het herkennen van kansen inzake het werven van fondsen voor onze missie. Deze kansen worden vervolgens doorgezet naar onze fondsenwerver die samen met de betreffende experts binnen ons team fondsen/subsidies aanschrijft. Daarnaast onderhoudt het CKM duurzame relaties met verschillende fondsen en subsidieverstrekkers. Het CKM richt zich momenteel ook op internationale en Europese subsidies.
 
De komende jaren zet het CKM actief in op bedrijven en banken. Bedrijven en banken kunnen een grote rol spelen in het beschermen van slachtoffers van seksuele uitbuiting en geweld. De eerste stap in samenwerkingen met bedrijven is al gerealiseerd.
 
CKM-Fier investeert momenteel minder in donateurs (en legaten). Er is een aantal kleine campagnes gevoerd richting donateurs om deze markt te verkennen.
 

Volg ons op

Onderdeel van

Wij worden gesteund door

SteunOns